Geschillenregeling

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@playspicy.com . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Playspicy

 

Webpagina:  

www.playspicy.com

www.playspicy.nl

www.playspicy.be

                         

E-mailadres: info@playspicy.com

Telefoonnummer: 00316 45870732


Playspicy B.V.

KvK-nummer: 87281465

Btw-identificatienummer: NL864254829B01
Betaalmogelijkheden


Playspicy probeert om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om extra te genieten van erotiek, seks en uiteraard voorspel en alles wat met romantiek te maken heeft.  Daarom hebben wij verschillende betaalmogelijkheden. U kunt bij ons betalen met iDeal, met Creditcard (Visa, Mastercard), PayPal, Apple Pay, etc!


Wilt u een bestelling doen en in plaats van het gehele bedrag in één keer te voldoen, een aanbetaling doen van 50% en de overige 50% betalen na afloop van levering? Stuur ons dan een email met het verzoek om dergelijke bestelling te kunnen plaatsen. Dan gaan wij dat voor u regelen!